• Vóór 18:00 besteld, volgende dag in huis
  • Gegarandeerd de beste deal!
  • Geselecteerd door échte specialisten

Bezorging

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst ontvang je van ons een orderbevestiging. Wij gaan bij directe betaalmethoden (zoals iDeal) meteen aan de slag om jouw pakketje klaar te maken. Wanneer je op werkdagen voor 14 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden! Indien je als betaalmethode 'bankoverschrijving' hebt gekozen wordt de bestelling verzonden op de dag van ontvangst van de betaling.


De verzendkosten binnen Nederland bedragen €6,95 per bestelling. Wij verzenden via PostNL en altijd via (brievenbus)pakket. Hierdoor heb je de mogelijkheid om je zending te volgen via de track&trace code welke je ontvangt vanuit PostNL.

Let op: door de drukte bij PostNL vanwege de COVID-19 situatie is het mogelijk dat jouw bestelling langer onderweg is dan normaal. Jouw bestelling geplaatst op werkdagen voor 14 uur? Dan wordt jouw bestelling door Hipix op dezelfde werkdag aan PostNL overhandigd.

Verzendkosten

Verzendkosten naar het buitenland worden in het bestelproces automatisch aangepast aan het land. Zie hieronder de indeling per land/ regio en bijbehorende verzendkosten:
• Tot 2 kg: € 9,80 België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, (incl. Corsica en Monaco), Italië (excl. San Marino en Vaticaanstad), Luxemburg, Oostenrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden), Verenigd Koninkrijk (excl. Gibraltar en de Kanaaleilanden) en Zweden.
• € 12,60 voor de overige Europese Landen
• Internationaal en andere landen: verzendkosten op aanvraag

Voor een spoedige en zo duidelijk mogelijke bezorging van zendingen naar landen buiten Nederland, vermelden we het telefoonnummer van de geadresseerde op het pakket. Vergeet niet het telefoonnummer in te vullen bij je account.

Alternatief verzendadres

In je account kun je desgewenst een ander verzend- of factuuradres aangeven.

Aangepaste verzend- en bezorgdagen

Tijdens de feestdagen zijn er enkele wijzigingen in de verzend-en bezorgdagen: